Telesto: Menaxhimit të Inventarit

Integrimi me
WooCommerce

Jemi të ngazëllyer të njoftojmë se llogaria juaj e inventarit në Telesto tani mund të sinkronizohet me dyqanin tuaj WooCommerce!

Ky integrim do t'ju ndihmojë të menaxhoni të gjitha produktet, porositë dhe klientët tuaj në një vend. Gjithçka mbetet e përditësuar dhe e saktë. Pra, pse të presim? Provojeni tani dhe shikoni se sa mund të përmirësojë dyqanin tuaj online.

Menaxhimit të Inventarit | Integrimi me WooCommerce
Menaxhimit të Inventarit | Integrimi me WooCommerce

Përfitimet

Këtu janë disa përfitime të mëdha të këtij integrimi:

 • Sinkronizimi automatik i inventarit: Mbani gjurmët e inventarit tuaj në Telesto dhe WooCommerce automatikisht, në mënyrë që të njihni gjithmonë nivelet tuaja të aksioneve.

 • Sinkronizimi i porosive: Përmbushni shpejt dhe me efikasitet porositë duke i sinkronizuar ato nga WooCommerce në sistemin tuaj.

 • Sinkronizimi i produktit: Sinkronizoni me lehtësi informacionin e produktit midis Telesto dhe WooCommerce, duke eliminuar nevojën për punë të dyfishtë.

 • Përditësimet në kohë reale: Qëndroni në krye me përditësimet në kohë reale për porositë tuaja dhe nivelet e inventarit.

 • Shmangni mungesën e stoqeve dhe shitjen e tepërt: Me dukshmërinë e inventarit në kohë reale, ju mund të shesni me siguri vetëm artikujt e disponueshëm në magazinë, duke shmangur çdo zhgënjim ose situatë të mbishitjes.

Si të lidheni

Lidhja e WooCommerce me Telesto është një proces i thjeshtë dhe pa kode. Thjesht ndiqni këto hapa për të filluar:


NE WOOCOMMERCE:

 1. Shko te 'WooCommerce ' > 'Cilësimet' > 'Të avancuara'.
 2. Në skedën e avancuar, klikoni në lidhjen REST API, më pas në butonin 'krijo një çelës API'.
 3. Në tjetrën. faqe, futni një përshkrim dhe ndryshoni lejet për të lexuar/shkruar.
 4. Klikoni në "Krijoni çelësin API".
 5. Pasi të gjenerohet çelësi, kopjoni çelësin e konsumatorit dhe sekretin e konsumatorit në një vend të sigurt.

NE TELESTO:
 1. Shko te 'Cilësimet' > 'Integrimet' ' > 'WooCommerce'.
 2. Aktivizo kutinë e zgjedhjes "Sync Status" për të aktivizuar shërbimin.
 3. Fut URL-në e dyqanit WooCommerce, çelësin e konsumatorit dhe sekretin e konsumatorit.
 4. li>Personalizo lejet duke zgjedhur çfarë të sinkronizosh.
 5. Ruaj ndryshimet dhe je gati!

Pyetjet e bëra më shpesh

Mund ta ndaloni lehtësisht. Shkoni te cilësimet > Integrimet > WooCommerce dhe zgjidhni kutinë e kontrollit të statusit të sinkronizimit. Mos harroni të ruani cilësimet tuaja.
Telesto do të gjejë SKU që përputhen midis produkteve tuaja në Telesto dhe WooCommerce. Kjo lidhje është gjithashtu e rëndësishme për importet e duhura me porosi.
Porositë WooCommerce me status "përpunues" do të importohen në Telesto.
Sistemi do të përditësojë menjëherë statusin e ri në WooCommerce.
Po, WooCommerce ka mjetin e vet të menaxhimit të inventarit, por ai vjen me kufizime të caktuara. Nëse drejtoni një biznes më të madh, mund t'ju duhet diçka më e fuqishme për të optimizuar plotësisht shitjet tuaja në platformë.

Këtu janë disa kufizime që mund të hasni kur përdorni WooCommerce pa një sistem të jashtëm të menaxhimit të inventarit:

 • Gjurmimi i kufizuar i inventarit: Ndërsa WooCommerce ofron veçori bazë të gjurmimit të inventarit, mund të mos jetë e mjaftueshme për disa biznese që të monitorojnë në mënyrë efektive nivelet e stokut dhe lëvizjen e inventarit të magazinës. li>
 • Përditësimet manuale të inventarit: Ndjekja e inventarit të WooCommerce është kryesisht manuale, kështu që do t'ju duhet të përditësoni nivelet e stokut manualisht sa herë që arrin inventari i ri ose plotësohen porositë. Ky proces manual mund të marrë kohë dhe të prirur për gabime, duke çuar në humbje të shitjeve, klientë të pakënaqur dhe rritje të kostove.
 • Raportim dhe analitikë të kufizuar: Edhe pse WooCommerce ofron raportime bazë dhe veçoritë e analitikës, ato mund të mos jenë të mjaftueshme për bizneset që kërkojnë raporte më të avancuara për të gjurmuar shitjet, për të identifikuar tendencat dhe për të gjetur mundësi.
 • Të dhëna të kufizuara = njohuri të kufizuara: Funksioni i përcjelljes së inventarit të WooCommerce-it. ruan vetëm të dhëna nga 90 ditët e fundit. Ndërsa ju jep një pamje të performancës suaj aktuale, të dhënat historike janë thelbësore për vendimmarrjen e informuar dhe planifikimin e ardhshëm.