Menaxhimit të Inventarit

Sherbim profesional

Nëse keni një dyqan online për produktet tuaja ose dëshironi të gjurmoni asetet tuaja; pjesa e menaxhimit të inventarit vjen me sfida të reja; kjo është arsyeja pse kontrolli i plotë mbi inventarin, magazinat, furnitorët dhe proceset e përmbushjes në një vend do të ketë një ndikim pozitiv në operacionet e biznesit tuaj.

Një sistem efektiv i menaxhimit të inventarit mund t'ju ndihmojë të mbani gjurmët e aksionet tuaja. Telesto është projektuar që nga themeli për të qenë sistemi më miqësor dhe më i plotë i menaxhimit të inventarit për tregtinë elektronike, në mënyrë që të mund të përqendroheni në gjërat thelbësore në biznesin tuaj.

Menaxhimit të Inventarit | Sherbim profesional

TELESTO: Menaxhimit të Inventarit

Përfitimet për industrinë e shërbimeve profesionale

insights
Raportet e personalizuara

Qëndroni të informuar për çdo artikull në inventarin tuaj në vend me aplikacionin tonë celular, pasi të dhënat tuaja sinkronizohen automatikisht në të gjitha platformat.

notifications_active
Alarmet

Merr njoftime për materiale të pakta në kohë reale nëpërmjet njoftimeve shtytëse dhe emaileve përmbledhëse ditore.

people
Përdorues të shumtë

Caktoni anëtarë të stafit për të menaxhuar dhe gjurmuar inventarin tuaj kudo, në çdo kohë, nga një vend.

qr_code_scanner
Skaneri i barkodit

Skanoni produktet për t'i gjetur shpejt ato me telefonin inteligjent ose tabletin tuaj.

receipt
Faturat dhe urdhrat e blerjeve

Këto porosi gjenerohen automatikisht dhe eksportohen në PDF sipas kërkesës.

shopping_cart
Urdhrat e blerjeve

Krijoni urdhra blerjesh të integruara plotësisht me produkte të lidhura me furnitorët tuajtelesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot
telesto screenshot