Telesto Menaxhimit të Inventarit

Telesto është një sistem i lehtë për t'u përdorur, i fuqishëm dhe modern i menaxhimit të inventarit i krijuar për të ndihmuar bizneset e vogla dhe të mesme të gjurmojnë produktet dhe materialet e tyre.

Shkarkoni Telesto
Versioni i fundit u lëshua në : 2024-07-04

Telesto on Windows Telesto on macOS Telesto on iOS Telesto on Android Telesto on Linux

Menaxhimit të Inventarit
Menaxhimit të Inventarit
Tiparet Thelbësore

Çfarë Mund Të Bëjë Telesto Për Ju

Mbani gjurmët e aksioneve tuaja

Merrni njoftime email menjëherë dhe shtyni menjëherë kur produktet tuaja janë me pakicë.

Të dhënat e inventarit në kohë reale

Hyni në të dhënat tuaja në kohë reale në desktopin tuaj ose në lëvizje me aplikacionin tonë celular.

Mjetet e automatizimit

Automatizoni detyrat themelore në mënyrë që të përqendroheni në gjërat më të rëndësishme. Thuaj lamtumirë gabimit njerëzor!

Njihuni Me Edicionin Desktop

Ekran I Madh

Të gjitha veçoritë e fuqishme nga aplikacioni celular janë tani në desktopin tuaj!

Importi I Të Dhënave

Importoni me lehtësi të gjitha produktet tuaja nga një skedar .CSV ose Excel.

Rezervime

Krijoni rezervime të azhurnuara lokale të të dhënave tuaja sa herë që dëshironi.

Platformat

E disponueshme në sistemet operative Windows, macOS dhe Linux.

Telesto - Njihuni Me Edicionin Desktop
Telesto | Menaxhimit të Inventarit

Menaxhimi I
Aseteve

Mbani produktet ose asetet tuaja të organizuara, kategorizojini ato, skanoni barkodet dhe kodet QR, gjurmoni artikujt me stok të ulët dhe shumë më tepër.

Raporte Dhe Analiza Të
Fuqishme

Gjeneroni skedarë PDF, Excel ose CSV me një trokitje; filtro raportet tuaja sipas produkteve specifike, stokut të ulët, kategorisë, vendndodhjeve, çmimeve dhe më shumë.

Telesto | Menaxhimit të Inventarit
Telesto | Menaxhimit të Inventarit

Përditësuesi I
Aksioneve

Menaxhoni aksionet tuaja në dispozicion (balanca e stoqeve/daljeve); Futja e lehtë e të dhënave, lëvizjet e inventarit midis vendndodhjeve, modulet e historisë së transaksioneve dhe më shumë.

Porositë E
Blerjes

Gjeneroni porosi (fatura) të gatshme për blerje dhe shitje të caktuara për furnitorët dhe klientët tuaj! inventari juaj mund të përditësohet automatikisht për porositë e shënuara si të përfunduara.

Telesto | Menaxhimit të Inventarit

Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)

Shihni cilat produkte skadojnë së shpejti, cilat produkte duhet të nxirrni më parë (FIFO dhe FEFO) dhe nga çfarë grupi; Gjurmo datat e skadimit për secilën grumbull në inventarin tuaj dhe menaxhoni grupet që lidhen lehtësisht me vendndodhjet dhe produktet.

Telesto | Menaxhimit të Inventarit

Aplikacioni Telesto Për Celularë

Telesto tani është në dispozicion në iOS dhe Android

Telesto | Aplikacioni Telesto Për Celularë
Telesto | Aplikacioni Telesto Për Celularë
Telesto | Aplikacioni Telesto Për Celularë
Telesto | Aplikacioni Telesto Për Celularë
Telesto | Aplikacioni Telesto Për Celularë

Fushat E Personalizuara

Paneli I Depërtimit

Kategoritë & Etiketat

Prek ID (gjurmë Gishtash)

Akses Me Shumë Përdorues

Menaxhoni Depot

Modaliteti I Dhurimit

Konsumatorët Dhe Furnitorët

Kryeni Rikujtime

Dokumentet E Transportit

Menaxhoni Projekte

Lëvizjet E Aksioneve

Telesto Për Gjithçka

Telesto është projektuar dhe zhvilluar nga fillimi duke pasur parasysh industritë e mëposhtme: produktet e shitjes me pakicë, industria e verës dhe birrës, ndërtimi, veshjet, produktet e shitjes me pakicë, asetet e IT, pronarët e dyqaneve, kamionët ushqimorë, shpërndarjen e ushqimit, institucionet financiare, Kompanitë e pasurive të paluajtshme, pjesë auto, universitete dhe shkolla, pajisje zyre, shitje me shumicë, prodhim, transport, makineri, bujqësi, pajisje mjekësore dhe shumë më tepër.

Telesto | Telesto Për Gjithçka

Çfarë Thonë Klientët Tanë


testimonials

Telesto është një mjet themelor për biznesin tonë, mjeti i konsultimit që të gjithë mund ta përdorin. Me hapa të thjeshtë, ju mund të menaxhoni aksionet tuaja në një mënyrë didaktike dhe të shpejtë nga kudo në botë. Krijimi i një produkti dhe gjenerimi i një hyrje ose dalje zgjat sekonda dhe është intuitiv. Me pak fjalë, e rekomandoj 100%.

testimonials

Ne po përdorim aplikacionin për të menaxhuar porositë e Panettoni-t tonë në dyqanet tona. Është shumë e thjeshtë dhe intuitive, dhe punonjësit tanë ishin në gjendje ta përdorin atë shumë shpejt. Në këtë mënyrë, me një aplikacion shumë të thjeshtë, ne mund të kuptojmë se sa panettone duhet të prodhojmë në baza javore. Mbështetja me email është e shpejtë dhe shumë e dobishme!

testimonials

Si një kompani e vogël në artikuj të brendshëm të cilësisë së mirë, ne kemi përdorur Telesto për gjashtë muaj me shumë kënaqësi. Në kërkimin tonë për një aplikacion në të cilin mund të monitoronim kolektivisht dhe me lehtësi stokun tonë, Telesto ishte i vetmi që plotësonte preferencat tona dhe është ende sot. Mbështetja e klientit është e shpejtë. Mjafton një email me një pyetje ose koment. Në të njëjtën ditë, marrim një përgjigje ose zgjidhje.

testimonials

Si një kompani e vogël-mesme e prodhimit të ushqimit, ne përballemi me një sfidë të rëndësishme në kontrollin e stokut të prodhimit dhe se cili prodhim duhet të dalë i pari. Ne madje u përpoqëm të ndërtonim sistemin tonë për të rregulluar proceset tona të biznesit, por pas dy vitesh, ishte ende larg asaj që prisnim derisa gjeta Telesto. Shërbimi i vetëm me një veçori të përcjelljes së grupeve na ndihmon të monitorojmë stokun tonë dhe është shumë i përgjegjshëm ndaj përvojës së klientit. Unë rekomandoj shumë këtë aplikacion 100%.

Çmimi


Për shkak se çdo kompani është ndryshe, Telesto ofron disa plane abonimi që përshtaten me nevojat tuaja.
Nëse keni një rast të veçantë përdorimi, ne mund ta përshtatojmë atë.

Ar

 • USD $9.99/MUAJ
  USD $95.99/VIT
  RUAJ 20% PROVË FALAS 7-DITORE
 • Pa Reklama
 • 2,000 Produktet (maksimumi)
 • 5 Vendndodhjet
 • 500 Kategoritë & Etiketat
 • 100 Furnizuesit Dhe Klientët
 • 100 Porositë E Blerjes
 • 24 / 33 Raportet
 • 5 Përdoruesit
 • 50 Fushat E Personalizuara
 • Lëviz aksionet
 • Edicioni I Desktopit
 • Mbështetje Premium
 • Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)
 • Numra të shumtë serialë
 • Projektet & kontraktorët
 • Logo E Personalizuar
 • Gjurmues Fuçi (për Fabrikat E Birrës)
 • API
 • Integrimi Me Shopify
 • Integrimi Me WooCommerce

Platinum

 • USD $19.99/MUAJ
  USD $192.99/VIT
  RUAJ 20% PROVË FALAS 7-DITORE
 • Pa Reklama
 • 10,000 Produktet (maksimumi)
 • 100 Vendndodhjet
 • 10,000 Kategoritë & Etiketat
 • 10,000 Furnizuesit Dhe Klientët
 • 10,000 Porositë E Blerjes
 • 33 / 33 Raportet
 • 50 Përdoruesit
 • 100 Fushat E Personalizuara
 • Lëviz aksionet
 • Edicioni I Desktopit
 • Mbështetje Premium
 • Ndjekja e grupeve (mallrat e prishshëm)
 • Numra të shumtë serialë
 • Projektet & kontraktorët
 • Logo E Personalizuar
 • Gjurmues Fuçi (për Fabrikat E Birrës)
 • Telesto API
 • Integrimi Me Shopify
 • Integrimi Me WooCommerce

Shënim: për të parë çmimet tona, ju lutemi shkarkoni aplikacionin celular, vizitoni seksionin e përmirësimit dhe shikoni çmimet në monedhën tuaj vendase.

Lajmet E Fundit Nga Blogu Ynë

Telesto Keg Tracker

The new Keg tracker tool for wineries and breweries

Telesto is excited to announce the launch of our new keg tracking module, fully developed and integrated into our inventory…

Inventory demand forecasting

Inventory Demand Forecasting

What’s an inventory forecast? Inventory forecasts will help you estimate the future demand for your products in a short, mid,…

The bathtub principle to reduce inventory

The bathtub principle to reduce inventory

Zero inventory or inventory reduction is critical to save money, increase profits, and free up warehouse space. That can be…