Telesto Manajemen Inventory

Telesto minangka sistem manajemen inventaris modern sing gampang digunakake, kuat, lan dibangun kanggo mbantu bisnis cilik lan menengah nglacak produk lan bahan.

Unduh Telesto
Versi paling anyar diluncuraké nalika : 2024-02-12

Telesto on Windows Telesto on macOS Telesto on iOS Telesto on Android Telesto on Linux

Manajemen Inventory
Manajemen Inventory
Fitur Inti

Apa Telesto Bisa Nindakake Kanggo Sampeyan

Nglacak saham sampeyan

Entuk kabar email lan push kanthi cepet nalika produk sampeyan kurang.

Data persediaan wektu nyata

Ngakses data ing wektu nyata ing desktop utawa ing perjalanan nganggo aplikasi seluler kita.

Piranti otomatis

Otomatis tugas dhasar supaya sampeyan bisa fokus ing bab sing paling penting. Ngomongake kesalahan manungsa!

Ketemu Edisi Desktop

Layar Amba

Kabeh fitur kuat saka aplikasi seluler saiki ana ing desktop sampeyan!

Ngimpor Data

Gampang ngimpor kabeh produk saka file .CSV utawa Excel.

Gawe Serep

Gawe serep data lokal sing paling anyar kapan wae sampeyan pengin.

Platform

Kasedhiya ing sistem operasi Windows, macOS lan Linux.

Telesto - Ketemu Edisi Desktop
Telesto | Manajemen Inventory

Manajemen
Aset

Tansah produk utawa aset sampeyan diatur, nggolongake, scan barcode lan kode QR, lacak barang sing sithik, lan liya-liyane.

Laporan & Analytics Sing
Kuat

Gawe file PDF, Excel, utawa CSV kanthi tutul; nyaring laporan sampeyan miturut produk tartamtu, stok murah, kategori, lokasi, rega, lan liya-liyane.

Telesto | Manajemen Inventory
Telesto | Manajemen Inventory

Pembaruan
Saham

Ngatur saham ing tangan (stock in / out balance); Entri data sing gampang, gerakan inventaris antarane lokasi, modul riwayat transaksi, lan liya-liyane.

Pesenan
Tuku

Gawe pesenan tuku lan dodolan sing siap dicithak (invoice) sing ditugasake menyang pemasok & pelanggan! persediaan sampeyan bisa kanthi otomatis dianyari kanggo pesenan ditandhani minangka rampung.

Telesto | Manajemen Inventory

Batch tracking (barang sing gampang rusak)

Deleng produk endi sing bakal kadaluwarsa, produk sing sampeyan kudu metu dhisik (FIFO lan FEFO), lan saka kumpulan apa; Lacak tanggal kadaluwarsa kanggo saben kumpulan ing inventaris sampeyan, lan atur kumpulan sing gampang disambung menyang lokasi lan produk.

Telesto | Manajemen Inventory

Aplikasi Seluler Telesto

Telesto saiki kasedhiya ing iOS & Android

Telesto | Aplikasi Seluler Telesto
Telesto | Aplikasi Seluler Telesto
Telesto | Aplikasi Seluler Telesto
Telesto | Aplikasi Seluler Telesto
Telesto | Aplikasi Seluler Telesto

Kothak Khusus

Dashboard Wawasan

Kategori & Tag

ID Tutul (sidik Jari)

Akses Multi Pangguna

Ngatur Warehouses

Mode Sumbangan

Pelanggan & Supplier

Nindakake Kelingan

Dokumen Transportasi

Ngatur Proyek

Obahe Saham

Telesto Kanggo Kabeh

Telesto dirancang & dikembangake wiwit wiwitan kanthi industri ing ngisor iki: produk ritel, industri anggur & bir, konstruksi, sandhangan, produk ritel, aset IT, pemilik toko, truk pangan, distribusi panganan, lembaga keuangan, perusahaan real estate, suku cadang mobil, universitas & sekolah, perlengkapan kantor, grosir, manufaktur, transportasi, mesin, tetanèn, pasokan medis lan liya-liyane.

Telesto | Telesto Kanggo Kabeh

Apa Kita Pelanggan Ngomong


testimonials

Telesto minangka alat dhasar kanggo bisnis kita, alat konsultasi sing bisa diakses kabeh wong. Ing langkah-langkah prasaja, sampeyan bisa ngatur saham kanthi cara didaktik lan cepet saka ngendi wae ing donya. Nggawe produk lan ngasilake input utawa output butuh sawetara detik lan intuisi. Ing cendhak, aku nyaranake 100%.

testimonials

Kita nggunakake aplikasi kanggo ngatur pesenan Panettoni ing antarane toko kita. Gampang banget lan intuisi lan karyawan kita bisa nggunakake kanthi cepet. Kanthi cara iki, kanthi aplikasi sing gampang banget, kita bisa ngerti jumlah panettone sing bakal diprodhuksi saben minggu. Dhukungan email cepet lan mbiyantu banget!

testimonials

Minangka perusahaan cilik ing barang interior Vintage, kita wis nggunakake Telesto kanggo nem sasi karo kesenengan gedhe. Ing panelusuran kita kanggo app kang kita bisa bebarengan lan gampang nglacak saham kita, Telesto mung siji sing ketemu pilihan kita lan isih saiki. Dhukungan pelanggan cepet. Email karo pitakonan utawa komentar wis cukup. Ing dina sing padha, kita nampa jawaban utawa solusi.

testimonials

Minangka perusahaan manufaktur panganan cilik-menengah, kita ngadhepi tantangan sing signifikan kanggo ngontrol stok produksi lan produksi sing kudu metu dhisik. Kita malah nyoba mbangun sistem kanggo nyetel proses bisnis, nanging sawise rong taun, isih adoh saka sing dikarepake nganti aku nemokake Telesto. Siji-sijine layanan kanthi fitur pelacakan kumpulan mbantu kita ngawasi saham lan responsif banget kanggo pengalaman pelanggan. Aku banget nyaranake app iki 100%.

Pricing


Amarga setiap perusahaan beda, Telesto duwe rencana langganan liya-liya sing cocok karo kebutuhan sampeyan.
Yen sampeyan duwe kasus panggunaan khusus, kita bisa ngadegaké.

Emas

  • USD $7.99/SASI
    USD $80.99/TAUN
    SIMPEN 15% COBAAN GRATIS 7 DINA
  • Bebas Iklan
  • 2,000 Produk (maks)
  • 5 Panggonan
  • 500 Kategori & Tag
  • 100 Pemasok & Pelanggan
  • 100 Pesenan Tuku
  • 24 / 33 Laporan
  • 5 Pangguna
  • 50 Kothak Khusus
  • Pindhah saham
  • Edisi Desktop
  • Dhukungan Premium
  • Batch tracking (barang sing gampang rusak)
  • Multiple nomer seri
  • Proyek & kontraktor
  • Logo Khusus
  • Keg Tracker (kanggo Pabrik Bir)
  • API
  • Integrasi Karo Shopify
  • Integrasi Karo WooCommerce

Platinum

  • USD $14.99/SASI
    USD $144.99/TAUN
    SIMPEN 20% COBAAN GRATIS 7 DINA
  • Bebas Iklan
  • 10,000 Produk (maks)
  • 100 Panggonan
  • 10,000 Kategori & Tag
  • 10,000 Pemasok & Pelanggan
  • 10,000 Pesenan Tuku
  • 33 / 33 Laporan
  • 50 Pangguna
  • 100 Kothak Khusus
  • Pindhah saham
  • Edisi Desktop
  • Dhukungan Premium
  • Batch tracking (barang sing gampang rusak)
  • Multiple nomer seri
  • Proyek & kontraktor
  • Logo Khusus
  • Keg Tracker (kanggo Pabrik Bir)
  • Telesto API
  • Integrasi Karo Shopify
  • Integrasi Karo WooCommerce

Cathetan: kanggo ndeleng rega, mangga download aplikasi seluler, bukak bagean upgrade lan deleng rega ing mata uang lokal sampeyan.

Warta Paling Anyar Saka Blog Kita

Telesto Keg Tracker

The new Keg tracker tool for wineries and breweries

Telesto is excited to announce the launch of our new keg tracking module, fully developed and integrated into our inventory…

May 03, 2023

Inventory demand forecasting

Inventory Demand Forecasting

What’s an inventory forecast? Inventory forecasts will help you estimate the future demand for your products in a short, mid,…

Feb 14, 2023

The bathtub principle to reduce inventory

The bathtub principle to reduce inventory

Zero inventory or inventory reduction is critical to save money, increase profits, and free up warehouse space. That can be…

Nov 19, 2022